Nieuws

Driemaal een volle kerk. Dat overkwam het Brummens Mannenkoor op¨dinsdag 2 januari jl. tijdens de 3 korte concerten van een half uur in het Zeeuwse kerkje in het Openluchtmuseum te Arnhem. Er was grote belangstelling van oud en jong en er werd door het BMK een afwisselend programma gepresenteerd. Gestart werd met het Zuid-Afrikaanse Masithi, vervolgens een aantal Franse en Engelse liederen en eindigend met Mnogaja Ljeta. Het was de 6e keer in successie dat het BMK optrad aan het begin van het nieuwe jaar  in het 17e eeuwse zaalkerkje, afkomstig uit  het Zeeuwse .’s Heerenhoek. Aan het eind van elk optreden zong het BMK met en gedirigeerd door een aantal kinderen Berend Botje.Tenslotte wenste Lieuwe Blaauw, voorzitter van het BMK, een ieder een gelukkig en gezond 2019.

Na deze start van het zangjaar 2019 begint het BMK dinsdagavond 8 januari a.s. om 19.45  uur met zijn reguliere wekelijkse repetities. Niet meer in het vertrouwde Concordia maar in Plein Vijf aan het van Graaf van Limburg Stirumplein in Brummen

Zoals elk koor is ook het BMK hard op zoek naar nieuwe leden. Belangstellende mannen zijn dan ook van harte welkom om een keer mee te zingen en de sfeer te proeven in Plein Vijf. Voor verdere info kan men contact op nemen met de secretaris Jan Willem Brummelkamp (0575-563921) of de site van het BMK bezoeken : www.brummmensmannenkoor.nl.

Onderschrift foto: BMK zingt in Zeeuws kerkje

BMK zingt in Zeeuws kerkje- Foto; Brummens Mannenkoor