BMK HULDIGT JUBILARISSEN
16-03-2017 13:30

Na afloop van de algemene ledenvergadering van het Brummens Mannenkoor op 7 maart jl. is een groot aantal leden van het BMK gehuldigd in verband met hun lidmaatschap van het koor. 9 leden, Roel Santing, Tinco Schoonman, Hans Stronks, Gerrit Wassink, Siemen van Asperen, Jan van der Bijl , Eef Leeflang, Henk IJdens en Hennie Huisstede zijn sinds de oprichting van het koor in 1976 koorlid.

De heer Leo Hagebeek , secretaris van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond (KNZV) Midden Nederland spelde de KNZV medaille op en reikte de bijbehorende oorkonde uit aan de leden die 40 jaar lid waren. De partners van de onderscheiden leden kregen van de voorzitter van het BMK Lieuwe Blaauw een prachtige bos bloemen overhandigd.

Piet Schwegler en Hans Ruumpol kregen van Leo Hagebeek de KNZV speld met oorkonde in verband met hun 25-jarig lidmaatschap van het BMK. Verder werd aan 4 leden, Henk van den Beld, Wim Campen, Ben Sieben en Anton Wetters in verband met hun 10-jarig koorlidmaatschap de daarbij bijbehorende BMK speld en oorkonde uitgereikt door voorzitter Lieuwe Blaauw.

Vorig jaar bestond het BMK 40 jaar en is er een groot aantal activiteiten georganiseerd, zoals de vertrouwde boekenmarkt, een groots zang- en muziekfestival, een koorreis naar Gent, een jubileumconcert en een kerstconcert. Ook werd een jubileumboek uitgebracht. Activiteiten waaraan vele leden hun bijdrage hebben geleverd. Een drietal leden heeft hierin echter uitzonderlijk veel energie en tijd aan besteed. Voorzitter Lieuwe Blaauw bedankte Siemen van Asperen,Joop Mulderij en Wim Muller voor hun enorme inzet om het jubileumjaar tot een historische jaar te maken en onderstreepte deze waardering door aan de partners een fraaie bos bloemen te overhandigen.

In de algemene ledenvergadering voorafgaand aan de huldiging werd afscheid genomen van de bestuursleden Wim Campen, Ben Kaasschieter en Henk van den Beld. Als nieuwe bestuursleden werden benoemd Jan Willem Brummelkamp, Joop Teunissen en Theo Oving. Naast de reguliere zaken als vaststelling van jaarverslag en goedkeuring van het financiële beleid stond de vergadering in het teken van een komende concertreis volgend jaar. De eerstvolgende activiteit van BMK is de jaarlijkse boekenmarkt bij Concordia , dit jaar op 24 en 25 maart a.s.

Wilt u lid worden van het koor, geeft u zich dan op bij een van de leden of via de site. Daarop kunt u ook de muziek van het BMK beluisteren. Het BMK repeteert iedere dinsdagavond in Concordia, aanvang 19.45. Kom gerust eens luisteren. Meer info over het BMK op de site van het BMK www.brummensmannenkoor.nl

Onderschrift foto 1:

"De jubilarissen, vlnr Jan van der Bijl, Hennie Huisstede, Tinco Schoonman, Roel Santing, Eef Leeflang, Siemen van Asperen, Henk IJdens en Hans Stronks

Onderschrift foto 2:

25 en 10 jaar lid van het Brummens Mannenkoor vlnr

Hans Ruumpol (25 jaar), Anton Wetters, Henk van den Beld, Piet Schwegler,(25 jaar) Wim Campen en Bert Sieben

<< March 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun