Koorleiding:

DIRIGENT:  Esther Gotink - van der

Heijden.

Vanaf 1 juni 2017 is Esther Gotink - van der Heijden uit Vorden de nieuwe vaste dirigent van het Brummens Mannenkoor. Vanaf 1 januari 2017 vervulde Esther al als interim het dirigentschap van het BMK.

Esther Gotink - van der Heijden is musicoloog, koordirigent en muziekdocent/coach. Zij heeft de muziek praktijk Tonica in Vorden waar men terecht kan voor muzieklessen, dirigentendiensten en coachings. Naast een zangpraktijk en een aantal vaste koren geeft ze workshops en coachings op muziek- en zanggebied en over  presenteren en stemgebruik. Naast het BMK is ze momenteel dirigent van het Kleinkoor Second Edition uit Lichtenvoorde, de Mannenzangvereniging Inter Nos Groenlo en coacht zij een aantal kleinere ensembles o.a. het Mannenensemble Sixtessens uit Zutphen.

www.esthervanderheijden.nl